garage-van-oerle-bandenservice-gooreind
garage-van-oerle-bandenservice-gooreind

BANDENSERVICE

Wij beschikken over een nieuw super professioneel bandentoestel dat werkelijk elke band kan demonteren en monteren zonder enige schade toe te brengen aan de velg. We hebben ook een balanceertoestel zodat u zeker geen trillingen heeft na het vervangen van uw banden! Desgewenst kunnen we ook een uitlijning aan uw wagen doen indien dit nodig zou blijken.

We leveren alle merken van banden met dagelijkse toelevering. Indien U nieuwe banden nodig heeft, kan U gerust even langskomen of mail ons de bandenmaat door, dan bestellen we deze graag voor U. Graag volledige gegevens doorgeven:

  • de volledige bandenmaat (met inbegrip van gewichtsindex en snelheidscode)
  • Run-flat banden of gewone banden
  • Zomer – winter of vier seizoensbanden
  • Het merk en type dat U wenst

Deze informatie vindt u terug op de flank van de band. Let ook op dat sommige wagens vooraan en achteraan een verschillende bandenmaat hebben!

Indien u de troste eigenaar bent van een set zomer – en winterbanden, kan u ook steeds bij ons terecht om de set banden die u niet gebruikt bij ons te stockeren. Zo hoeft U niet twee keer per jaar uw banden mee naar de garage te transporteren om deze te laten omwisselen. Wij stockeren ze voor u en wisselen ze om wanneer U wenst .

Nood aan één van onze services? Neem dan nu contact met ons op