CARROSSERIE

Er rijden zoveel wagens op het wegennetwerk dat een ongeval soms snel gebeurd is! We herstellen uw wagen op een professionele manier en dit zo snel mogelijk.

Onze afdeling carrosserie beschikt over een spectrumanalizer, dit apparaat staat garant om na de herstelling absoluut GEEN kleurverschil te zien! We beschikken ook over een richtbank en alle nodige meetapparatuur.

We gaan met uw wagen naar de keuring indien dit nodig zou zijn na de herstelling.  Tijdens de herstelling kan U ook beroep doen op onze vervangwagen, zodat U niet zonder vervoer komt te zitten tijdens de duur van de herstelling.

Indien U slechts een beperkt budget hebt om uw wagen te herstellen kunnen we dit ook altijd met tweedehandsonderdelen doen. Dit kan de kostprijs een heel stuk drukken. Neem gerust contact op met ons om dit te bespreken!

VERZEKERING

U kan ook bij ons terecht voor de afhandeling van het volledig dossier van de verzekering: opmaken herstellingsbestek, contacteren en afsluiten van het dossier met de expert, herstelling van uw wagen en betaling door de verzekering. U hoeft in dit laatste geval het bedrag niet voor te schieten, wij worden dan rechtstreeks betaald door de verzekeringsmaatschappij.

20180228_224328
garage-van-oerle-vervangwagen

Nood aan één van onze services? Neem dan nu contact met ons op