garage-vanoerle-herstellingen-1
garage-vanoerle-herstellingen-2

HERSTELLINGEN

Spijtig genoeg gaan auto’s wel eens stuk… Plots ziet u het motorstoringslampje branden op uw instrumentenpaneel of hoort u een raar geluid dat niet in de wagen thuishoort of merkt U een verschil in de rijprestaties…

Gelukkig kan U dan bij ons terecht voor elke herstelling van uw voertuig. Wij proberen uw auto zo snel mogelijk terug op de baan te helpen. Indien gewenst kunnen we U ook helpen met een vervangwagen om uw mobiliteit niet in het gedrang te brengen.

Wij beschikken over verschillende diagnosetoestellen om alle types van auto’s uit te kunnen lezen om alzo een juiste diagnose te stellen en een correcte prijs op te maken voor de herstelling . Soms gaat hier wel een zoektocht aan vooraf want niet alle problemen zijn direct vast te stellen. We maken er steeds een zaak van om de gestelde problemen op te lossen.

Gelukkige kunnen we hierbij rekenen op onze jarenlange ervaring en onze doorgedreven opleiding. Wij hebben kennis in alle moderne elektronicasystemen, alsook massa’s voertuiginformatie zoals alle elektrische schema’s van  95 % van het volledige wagenpark. Foutopsporingsprocedures kunnen we volgen op ons uitleesapparaat zoals scope-beelden om elektronische componenten en hun aansturingen te controleren.

Kortom, U kan met alle mogelijke problemen terecht voor zowel elektronische als mechanische herstellingen .

Uw wagen laten herstellen is Garage Van Oerle bellen!

Nood aan één van onze services? Neem dan nu contact met ons op